• NL
 • FR
 • Vochtinfo > Vochtbestrijding

  Vochtdiagnose

  Heb je last van vocht in huis? Je bent lang niet de enige. Maar liefst 1 op de 3 Vlamingen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Dat hoeft niet zo problematisch te zijn als het klinkt. Als je het teveel aan water vroeg genoeg opmerkt, vallen de gevolgen best wel mee.

  Vroeg opmerken, da’s natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wat als je met pakweg een lek zit, diep verborgen achter de muur? Daar zie je niet zo vlug iets van. Schiet dan in actie van zodra je iets verdachts spot. Merk je een beginnende schimmelvorming? Of misschien een watermeter die overdreven hoge standen geeft? Dan contacteer je best een expert voor een vochtdiagnose.

  Ook als je al vrij zeker weet wat er aan de hand is, raden we zo’n diagnose aan. Dan wordt het een stuk duidelijker wat er precies mis is en hoe het op te lossen valt. Op die manier kan je het vochtprobleem efficiënt aanpakken.

  Hoe voer je een vochtdiagnose uit?

  Een dergelijke diagnose stel je niet zelf. Een vochtadviseur komt langs voor een gratis test, op een moment dat jou past. Samen bekijken jullie wat het probleem is en wat eraan gedaan kan worden. De adviseur geeft je gratis advies en biedt je een prijsvoorstel. Zo heb je ook meteen een idee wat het je zal kosten.

  Natuurlijk hang je niet vast aan dat voorstel, het blijft volledig vrijblijvend. Je beslist achteraf zelf of je er al dan niet op ingaat.


  DELEN

  Logo